6 TIPS SAHAM Zamsaham bagi March -April 2014

Alhamdulillah...

Mulakan dengan Alhamdulillah dan fahamkan apa itu Alhamdulillah..Insha Allah kita akan rasa kaya dan pasti Allah tambahkan lagi kekayaan kepada kita.

okey ...Bulan OCT 2013 sudah kongsikan 15 tips saham .Hampir 90% Tips yang diberikan Naik dan paling tinggi ada yang naik sehingga 200%!...Rezeki kepada yang faham entry yang tepat!.

Kali ini, saya nak kongsikan beberapa Saham yang sudahpun diupdatekan awal di Facebook Khas Zamsaham Private Client.

6 saham ini adalah:

 Nylex Berhad...OK...WTK 1.33 mantap...Eupe 84-85sen..atas 88sen BOOM! dan london Biscuit Memang terbaik ..jalan terusss.
GPA dan PRIVASIA masih sideways TETAPI BERPOTENSI menaik kerana UNTUNG dan Potensi perniagaan.
Layari website london biscuit untuk ketahui info lanjut syarikat.sebelum ini ada komen pada 68sen

Gambar: Paparan muka utama website EUPE Berhad. Ingat selalu,Saham adalah perniagaan.Jika perniagaannya bagus..maka harga saham pun akan bagus.

Itulah 6 saham pilihan saya untuk March hingga April 14 selalin dari pilihan rasmi saham IRIS Corporation Berhad.

Simpan saham selagi dalam trend dan kebanyakkan saham 6 yang dimaksudkan nampaknya baru sahaja dalam proses KENAIKAN MEGA...

Gambar: Kemeriahan terasa di Kelas Advance Gegar Saham 2014 di PWTC,KL 22-23 March 14

Kepada peserta yang datang semalam di PWTC bukan sahaja tahu akan tips saham diatas,TETAPI mereka sendiri diajar BAGAIMANA sebenarnya sesuatu saham itu kita boleh tahu hendak naik atau tidak..Itulah bezanya orang yang hanya tahu membeli ikan dan orang yang mempelajari teknik mencari ikan...

Faham tak apa yang saya maksudkan?

Pesan terakhir..jangan tengok harga saham berkelip-kelip dan biarkan sahaja saham yang dimiliki naik mengikut arah TREND dan POTENSI perniagaannya...

Sekian,

Zamsaham
#Insha Allah Zamsaham akan terbang ke Sarawak untuk mengajar di sana hujung minggu ini. Jangan lepaskan peluang,sebab tak pasti lagi bila akan ke Sarawak lagi.



11 comments:

terima kasih en.zam.. in sya Allah akan mula kaji saham-saham ini..

sangat menarik!

Anonymous
March 24, 2014 at 10:41 AM comment-delete

terima kasih en. Zam dan team zamsaham, kerana memberi ilmu saham yang bermakna

Anonymous
March 24, 2014 at 10:48 AM comment-delete

Terima Kaih Encik Zam.. Banyak saya belajar dari kelas Advance.. Saya tetap akan ingat pesan Encik Zam yang ini:

Saham yang anda rasa dah tinggi boleh tinggi lagi saham yang anda rasa rendah boleh rendah lagi. Oleh itu jangan pakai rasa, pakailah kajian selepas itu barulah rasa.

Hamba Allah
March 24, 2014 at 10:49 AM comment-delete

Alhamdullillah, semakin ramai yang berjinak-jinak dalam dunia pelaburan saham.

Nor Saham
March 24, 2014 at 7:39 PM comment-delete

Beli saham berdasarkan tip atau khabar angin boleh TETAPI biarlah dengan kajian sendiri terlebih dahulu apapun jangan percaya sangat dengan tip kerana semua orang mampu membeli saham pada harga yang terbaik jika ada sistemnya.- Zamsaham

March 25, 2014 at 1:33 PM comment-delete

Beli saham berdasarkan tip atau khabar angin boleh TETAPI biarlah dengan kajian sendiri terlebih dahulu apapun jangan percaya sangat dengan tip kerana semua orang mampu membeli saham pada harga yang terbaik jika ada sistemnya.- Zamsaham

March 25, 2014 at 1:33 PM comment-delete

Beli saham berdasarkan tip atau khabar angin boleh TETAPI biarlah dengan kajian sendiri terlebih dahulu apapun jangan percaya sangat dengan tip kerana semua orang mampu membeli saham pada harga yang terbaik jika ada sistemnya.- Zamsaham

March 25, 2014 at 1:33 PM comment-delete

yang mcm nie sy tunggu2, tq zamsaham team..

orang saham baru
March 31, 2014 at 2:07 PM comment-delete

EUPE to ada unsur teknik Z...

April 3, 2014 at 5:13 PM comment-delete

ingatan yg baik

April 3, 2014 at 5:16 PM comment-delete

Eupe dah atss singgit

Anonymous
May 2, 2014 at 12:53 PM comment-delete