Kelas Intro & Advance Remisier King Mac 2015 ini
Pendaftaran sudah dibuka…
Apa tunggu lagi,kita sebarkan kebaikan dan jadi pelabur bijak yang tahu mengintai peluang dengan 'sifat' & Ilmu saham sebenar.
"Pahamkan PROSES buat tips saham itu lebih utama dari ikut-ikutan sahaja" -Zamsaham-
*Kelas Intro Remisier King
Tahap: Asas
Tarikh : 8 Mac 2015 (Ahad) di Setia Tropika,JB
Tarikh: 9 Mac 2015 (Isnin) di KL
Tarikh : 10 Mac 2015 (Selasa) di Pulau Pinang
Masa: 8.30malam -10.30malam
Pendaftaran: 8.00malam
Yuran: Seorang = RM50
2 org = RM100 + 2 org FREE
**Kelas Advance Remisier King
Tahap: Mid to Advance
Tarikh : 21,22 & 23 Mac 2015 (3 Hari) di KL
Tarikh: 28,29 & 30 Mac 2015 (3 Hari) di Setia Tropika,JB
Masa : 9pagi-5petang
Pendaftaran : 8.30pagi
Daftar terus di www.zamsaham.com atau
Smskan atau ke 0137788048
-Admin Nor Saham-

Alhamdulillah..Kelas Advance Remisier King  yang berlangsung selama 3Hari (21-23 Februari 2015) di Akademi Zamsaham, Kota Damansara berjalan dengan lancar. Para peserta yang hadir bukan sahaja sekitar Kuala Lumpur tetapi dari Kota Kinabalu, Sabah,Perlis, Terengganu dan juga Johor. Semangat dan usaha mereka untuk mendapatkan ilmu insya Allah akan membuahkan hasil.

Semoga para peserta dapat menggunakan ilmu yang diperolehi dengan sabaik-mungkin dan berjaya dalam dunia pelaburan saham.

"Yang ada Ilmu dan amalkan akan faham, yang kurang ilmu akan kurang faham,
dan yang TIADA ILMU akan langsung TIDAK FAHAM dengan apa cerita saham yang sedang dibicarakan"-Zamsaham

Yang terlepas peluang boleh daftar untuk kelas seterusnya dan pendaftaran sudah dibuka untuk bulan Mac ini. Dapatkan jadual penuh dan daftar di www.zamsaham.com

-Admin Nor Saham-



Kelas Intro Remisier King
==> Pelbagai Isu semasa dan Strategi unik pelaburan berjaya akan dikongsikan oleh Remisier King Zamsaham.

Sertai Ilmu Pelaburan sebenar dan ajak sedara mara kembangkan duit yang ada melalui pasaran saham yang sah Bursa Malaysia.

Lokasi : PWTC,KL
Tarikh : 21 Februari 2015 (Sabtu)
Jangkamasa: 2Jam  (9pagi- 11pagi)
Pendaftaran : 8.30Pagi
Yuran : 1 orang = RM50
Yuran Promosi : 2 orang = RM100 + 2 orang PERCUMA

"Orang lain Kerja dan berpeluh-peluh,Kita pelabur duduk rumah dapat hasil Untungnya"

InshaAllah tahun 2015,adalah tahun 'Peluang Terhidang' ketika sebahagian pelabur dan penganalisis negatif akan pasaran saham.

"Masa orang tak pandang,kita lihat dan intai peluang membeli,Ketika orang SIBUK membeli dan terkejar-kejar membeli,masa itulah kita menjual pada harga yang mahal".

Apa tunggu lagi,kita sebarkan kebaikan dan jadi pelabur bijak yang tahu mengintai peluang dengan 'sifat' & Ilmu saham sebenar.

Smskan ke 0137788048



-Admin Nor Saham-
Alhamdulillah, Kelas Intro Pedagang FCPO yang berlangsung pada 7hb Februari 2015 (Sabtu) di Akademi Zamsaham, Kota Damansara berjalan dengan lancar. Tahniah kepada para peserta yang hadir. Semoga ilmu yang diperolehi dapat digunakan dengan sebaik-mungkin.
Kami 100% tak offer untuk ambik duit anda dan laburkan..Jika ada yang buat begitu Tolong elakkan kerana dunia Fcpo adalah dunia pelaburan yang anda buat sendiri.
Nak untung berapa atau rugi berapa biarlah SENDIRI punya keputusan.
PUAS hati.
Tak susah pun nak belajar asalkan ada kesungguhan.
FCPO dua hala..manakala saham sehala.
Kedua-dua bidang ini perlu difahami supaya orang tak boleh 'tipu' kita bab pelaburan sebenar.
"Sendiri kaji sendiri labur baru puas hati"
Seterusnya kelas Advance Pedagang FCPO yang akan di adakan di lokasi sama pada 14hb Februari 2015.
==>Daftar terus di www.zamsaham. com
==>Untuk pertanyaan dan bantuan sila hubungi Pn. Nor 013-7788048 atau Encik Jay Futures 013-2224006


-Admin Nor Saham-
Assalamualaikum  dan Salam saham kepada semua pembaca,
Kini kami akan update perkembangan terkini dunia saham dan juga tips-tips saham yang berpotensi naik.
"TIPS saham terus ke EMAIL anda "
Siapa yang masukkan Email sebelum jam 6 petang ,Insha Allah akan terima maklumat kajian Lengkap TIPS Saham Terkini !
Masukkan EMAIL anda dibahagian "Subscribe" di www.zamsaham.com
Pastikan anda bertindak sebelum 6 petang hari ini 7- Feb-2015
Gambar: Paparan info website ramsi Zamsaham

Pastikan anda bertindak sebelum 6 petang hari ini 7- Feb-2015

Rebut dan bertindaklah ketika orang lain memandang sepi dan negatif akan pasaran saham.Tahun 2015 adalah tahun 'Peluang Terhidang" 

Sekian,

Zamsaham
Pada 17 - 19 Januari 2015, di PWTC Kuala Lumpur telah berlangsungnya Kelas Kegemilangan Era Saham 90an (KES90an).
Tahniah kepada peserta yang telah berjaya hadir dan menamatkan program 3 hari ini. Segala petua pantang larang, kesilapan, teknik-teknik dan pelbagai lagi 'tips' untuk berjaya dalam pelaburan saham telah dikongsikan..
Ingatlah apabila 'SEMUAAAA'...semoga tuan/puan amalkan ilmu yang dikongsi...insyaAllah kejayaan dalam pelaburan saham bukan sekadar angan-angan tetapi menjadi kenyataan.
 — at Putra World Trade Centre (PWTC) Kuala Lumpur.

Yang terlepas peluang boleh daftar untuk Kelas Terbaru iaitu Kelas Advance Remisier King yang akan diadakan di lokasi sama pada 21 - 23 Februari 2015.

Boleh hubungi Pn Nor 013-7788048 atau dapatkan info lengkap mengenai kelas Zamsaham di www.zamsaham.com

-Admin Nor Saham-


Kenali Teknik Pelaburan Saham sebenar bersama Zamsaham
Temui kami di lokasi berikut:
✎ 2 Februari 2015 (Setia Tropika,JB)
✎ 7 Februari 2015 (Kuala Lumpur)
✎ Masa 12 Tengahari - 2 Petang
✎ Yuran RM100 2 orang + 2 orang PERCUMA
Kami bongkarkan rahsia kejayaan dengan teknik yang pasti mengemparkan.
✍ Ketahui rahsia pelaburan saham terus di Bursa Malaysia.
✍ Ketahui rahsia menjana keuntungan beratus peratus dalam pelaburan saham.
✍ Ketahui kaedah dan teknik yang berkesan yang dapat mengawal emosi dalam pasaran saham.
✍ Ketahui bagaimana membuat pemilihan saham-saham terbaik.
✍ Ketahui bagaimana dan kaedah memulakan pelaburan saham.
✍ dan macam-macam lagi yang akan di bongkarkan.
✔Sesuai untuk semua peringkat umur 18 tahun keatas..
✔Sesuai untuk yang ingin mencari peluang pelaburan.
✔Sesuai bagi mereka yang baru memulakan pelaburan saham.
✔Sesuai mereka yang sudah lama dalam pasaran saham.
Kini berbeza pasti berbeza.
Nak kan bukti kejayaan mereka yang sudah hadir.. Boleh klik pada link
--> Testimoni 1 goo.gl/W6yOHN (4 bulan untung 106%)
--> Testimoni 2 goo.gl/9Dno8L (6 bulan Untung 50-60%)
--> Testimoni 3 goo.gl/FK2d4v (Untung 45%)
--> Testimoni 4 goo.gl/NBnBrO (Kisah pelaburan sejak tahun 2007)
--> Testimoni 5 goo.gl/5p0K5f (Untung 45%)
--> Testimoni 6 goo.gl/D8vAWi (1 bulan untung 65%)
--> Testimoni 7 goo.gl/jzVgux (Untung 45%-65%)
--> Testimoni 8 http://goo.gl/gQVdac (Untung 100%-223%)
--> Testimoni 9 goo.gl/7eFcK8 (Untung 30%-56%)
--> Testimoni 10 goo.gl/9TCNsy (Untung 50%-66%)
Sila lihat gambar dalam album fb kami mereka yang sudah menghadiri kelas yang dianjurkan --> goo.gl/FkDvWG
Daftar dan sertai komuniti pelaburan saham yang sah di Malaysia ini.
Daftar di www.zamsaham.com
SMS/WHATSAPP ke no. 013-7788 048/012-744 8843/017-789 7195/012-745 6054
-Admin Nor Saham-


✯KENALI TEKNIK PELABURAN SAHAM SEBENAR✯

Ketahui punca Gagal Saham & Ketahui rahsia orang berjaya saham 100%!

Temui kami di Kelas Intro KES 90’an
✎ 17 Januari 2015 (Sabtu) – PWTC,KL (9pagi -11pagi)

Yuran RM100 2 orang + 2 orang PERCUMA

Daftar dan sertai komuniti pelaburan saham yang sah di Malaysia ini.
Daftar di www.zamsaham.com atau sms@whatsApp ke hotline no : Pn Nor 013-7788048/En Halim 012-7448843

Kami bongkarkan rahsia kejayaan dengan teknik yang pasti mengemparkan.

✍ Ketahui rahsia pelaburan saham terus di Bursa Malaysia.
✍ Ketahui rahsia menjana keuntungan beratus peratus dalam pelaburan saham.
✍ Ketahui kaedah dan teknik yang berkesan yang dapat mengawal emosi dalam pasaran saham.
✍ Ketahui bagaimana membuat pemilihan saham-saham terbaik.
✍ Ketahui bagaimana dan kaedah memulakan pelaburan saham.
✍ dan macam-macam lagi yang akan di bongkarkan.

Sesuai untuk semua peringkat umur 18 tahun keatas..
Sesuai untuk yang ingin mencari peluang pelaburan.
Sesuai bagi mereka yang baru memulakan pelaburan saham.
Sesuai mereka yang sudah lama dalam pasaran saham.
Kini berbeza pasti berbeza.

Nak kan bukti kejayaan mereka yang sudah hadir.. Boleh klik pada link
--> Testimoni 1 goo.gl/W6yOHN (4 bulan untung 106%)
--> Testimoni 2 goo.gl/9Dno8L (6 bulan Untung 50-60%)
--> Testimoni 3 goo.gl/FK2d4v (Untung 45%)
--> Testimoni 4 goo.gl/NBnBrO (Kisah pelaburan sejak tahun 2007)
--> Testimoni 5 goo.gl/5p0K5f (Untung 45%)
--> Testimoni 6 goo.gl/D8vAWi (1 bulan untung 65%)
--> Testimoni 7 goo.gl/jzVgux (Untung 45%-65%)
--> Testimoni 8 http://goo.gl/gQVdac (Untung 100%-223%)
--> Testimoni 9 goo.gl/7eFcK8 (Untung 30%-56%)
--> Testimoni 10 goo.gl/9TCNsy (Untung 50%-66%)

Sila lihat gambar dalam album fb kami mereka yang sudah menghadiri kelas yang dianjurkan --> goo.gl/FkDvWG

Simpan tarikh kelas ini 17hb Januari 2015. Ini lah peluang yang di nanti-nantikan.