Pertama Kali Dalam Sejarah Malaysia: Tuisyen Saham Serentak!

Salam semua pembaca blog zamsaham,

Ini hari pertama kali dalam sejarah Malaysia, 3 kelas Tuisyen Saham dijalankan serentak di 3 lokasi berbeza.Di Penang dikendalikan oleh En Zamsaham,JB oleh orang Jay Futures dan di KL oleh Dn Halim.
"Rupanya masuk Tuisyen Saham lagi faham"


Tuisyen Saham hanya dibuka kepada bekas peserta Kelas Advance Gegar Saham Syariah KAGSS dan ianya terhad..Amat terhad supaya konsep dan teknik sebenar Diary Invest Saham akan diajar dan  difahami betul-betul.

Almaklumlah,dari pemerhatian ramai bekas peserta KAGSS yang masih terkial-kila nak buat kajian sendiri.Jadi di kelas Tuisyen Saham mudahlah masalah difollow up dan pertanyaan yang simple2 tentang proses jual beli saham dapat dihuraikan.


INSYA Allah, saya percaya mereka yang join tuisyen ini akan untung pengalaman bagaimana saya yang pernah rugi hampir RM3juta dalam pasaran saham dari mula urusniaga saham seawal umur 19tahun.
Dari pengalaman gagal dalam sahamlah maka datangnya pelbagai Teori,Teknik dan Petua pantang larang yang biasanya saya kongsikan di KIGSS KAGSS dan terkini di Tuisyen Saham. 
Dengan pengalaman kegagalan yang ada ini hari saya puas melihat ramai yang mula untung lebih 100% dan malam tadi pun ada yang kongsi untung lebib 230% selama 9 bulan Hold saham INARI.

SABAR ITU DUIT: 
Testimoni terbaik bagi yang sabar.230% PROFIT dengan satu saham sahaja.


Insha Allah banyak faedah bila join Tuisyen Saham termasuklah 'mencuri' Skil jual saham kat pucuk tertinggi yang paling JARANG didedahkan. FAKTA tentang kejayaan zamsaham buat SELL CALL pada harga paling pucuk seperti Sersol RM1.00 Eastland RM1.24 dan VIS 0.63sen dikongsikan.

Jadi sesiapa yang nak JOIN kelas Tuisyen Saham,pastikan anda hadir dahulu ke Kelas Advance Gegar Saham Syariah(KAGSS) dan boleh daftar sejurus tamat kelas.

Pengambilan baru,jadual dan subjek tuisyen boleh diperolehi dengan cara CALL Cik Shera 011 11111896.

sekian,


ZAMSAHAM
Penang
12 Mei 2014

7 comments:

nak join juga kelas tuisyen Zamsaham, nak mantapkan lagi diary saya tu

Jamil
May 13, 2014 at 3:05 PM comment-delete

“Berita baik itu baik jika disambut dalam keadaan emosi yang terlampau, maka berita baik itu akan menjadi berita yang buruk”-Zamsaham

May 14, 2014 at 11:05 PM comment-delete

satu usaha yang bagus bagi mereka yang ingin memantapkan lagi kajian saham mereka...

Terbaiklah team zamsaham!

Syafiq
May 15, 2014 at 10:33 AM comment-delete

Dengan tuisyen Zamsaham ni, peserta dapat mendalami ilmu saham dan mantapkan diary dalam kajian saham mereka...

Mantap & terbaik Team Zamsaham!

Anonymous
May 15, 2014 at 1:16 PM comment-delete

Kelas Tuition ni mantap! Banyak betul yang dikongsikan.

Rahsia-rahsia daripada otai saham!

Ying
May 16, 2014 at 4:42 PM comment-delete

Huiooo... Siap ade tiusyen tu.. Hehe.. Nice article! Good Tips!

May 18, 2014 at 11:29 PM comment-delete

TUISYEN ZAMSAHAM MEMANG TERBAIK!!

May 19, 2014 at 11:45 AM comment-delete