PASARAN AKAN NAIK SEMULA!

Setelah melihat ramai pemain kontra yang tertewas dalam masa sebulan yang lepas,saya ingin rungkaikan beberapa tips supaya kesilapan tidak diulangi lagi.Hanya sekadar renungan dan catatan sebagai seorang pelabur.
  1. Kebanyakkkan yang tewas adalah akibat terlalu yakin dengan 'rally hari raya china'.Mereka terlalu yakin dengan kenyataan media yang mengatakan pasaran sedang rancak dan sebagainya.
  2. Tetapi,akhirnya tertipu apabila,rally yang diharapkan tidak menjadi,malah pasaran turun tanpa dijangka.
  3. Sebenarnya,ianya boleh dijangka seperti mana saya menjangka pada akhir bulan january dulu.(rujuk teknik zamsaham)
  4. Teknik asas untuk meramal pasaran akan naik antaranya:

APABILA ORANG SIBUK MEMBELI,ANDA PERLU SIBUK MENJUAL .APABILA ORANG SIBUK MENJUAL ANDA PERLU SIBUK MEMBELI(DENGAN SYSTEM ZAMCROSS).dan JANGAN TERLALU TERPENGARUH DENGAN MAKLUMAT DIMEDIA.

So,..sekarang masa yang sesuai untuk anda masuk pasaran semula disebabkan ramai yang sudah rugi dan tidak berani masuk market.

ZAMSAHAM.OSK JB

8 comments:

bagaimana dgn saham IRIS dan TIME?saya tgk fundamentalnya kukuh..tapi tak naik2 pun...perlu ke saya jual.atau hold?tapi kalau hold pun tak dpt dividen.apa patut saya buat?

Anonymous
February 25, 2010 at 9:27 PM comment-delete

1.Untuk pelabur runcit,capital appreciation lagi baik dari ambik dividen yang ciput tu (unless u beli BAT, etc)...
2.Iris sudah kena virus! bekas saham sendiket.Case court masih pending.Saham akan naik kalau ada Tangan Ajaib yang nak push.
3.Anyway,Both counter for me ada potensi naik.(Tengok Total zamcross baru masuk).Ada dead signal jual.
4.pelajari techical,sebab signal jual atau beli lebih awal.

February 26, 2010 at 1:16 AM comment-delete

bro zam bagaimana dgn scomi &scomi-wa bro..aku beli masa 70sen ..ada potensi ke naik..

February 27, 2010 at 8:34 PM comment-delete

perhatikan teknik zamcross yang sudah dipelajari...

March 16, 2010 at 6:25 PM comment-delete

tatgiap dan tebraw boleh sampai rmi tak. brapa lama lagi

August 9, 2010 at 10:31 PM comment-delete

apa share boleh beli minggu ni.saya main kontra sahaja

August 9, 2010 at 10:32 PM comment-delete

Hey there! I've been reading your web site for some time now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from New Caney Texas! Just wanted to mention keep up the great job!

Review my web site Usa Internet Casinos

Anonymous
February 16, 2013 at 1:08 AM comment-delete

click here Chinese acupuncture, special massage therapies, orthotics for high heels, and specialized foot compounds can aid your feet be refreshed and pain-free. These hormones work to counteract the brain's pain signals which explain why massage therapy works for some.
http://hyderabad.locanto.in/ID_163682523/Male-to-Female-Body-Massage-in-Hyderabad.html

Anonymous
May 22, 2013 at 5:43 AM comment-delete