IRIS BERHAD ...TOP VOLUME

IRIS BERHAD Lama juga saya tidak follow chart company ini,tetapi baru-baru ini saya ada melihat chart monthly company ini.So, saya nampak seakan adanya potensi saham ini untuk naik memandangkan ada signal SGZC. Harga sekarang bermainan dalam jajaran bawah 18-25sen. Sedikit maklumat tentang company ini:
  1. Teknologi counter
  2. Kad pengenalan kita ada sekeping chip.Chip itu direkacipta oleh company ini
  3. Banyak dapat job dari negara luar..termasuk dari beberapa buah negara Afrika.
So,kepada bekas peserta sila perhatikan company ini..dan buatlah kajian dahulu sebelum membuat pembelian. Zamsaham,OSK Investment Bank . 3.25pm JB

2 comments:

Tak Sabar punya pasal, aku dah jual pada harga Break Even. Bila tengok kaunter ni panas macam pisang goreng, aku jadi sakit hati. walaupun untung pada Octagon 82%, tapi still tak puas hati sebab Octagon-WA naik 111%!

Memang emosi betul la.. hehehhe.. apapun relax, take profit & enjoy.

February 8, 2011 at 1:34 AM comment-delete

masalah company IRIS nie tak settle lagi..kes court berkenaan share manupulation yang dengan menggunakan 220 CDS account untuk menaikkan harga dari 16sen ke paras RM1.60 dalam masa 6 bulan pada beberapa tahun dahulu.

Thats why fundamental strong, pun share tak naik2...

anyway price support dalam 16sen jugak tu...

March 2, 2011 at 9:16 AM comment-delete