Zamsaham tak tipu...Zamsaham tunjuk jalan keuntungan!



Gambar: Testimoni kejayaan peserta meraih keuntungan 5 angka dengan kelas zamsaham!
Gambar: Testimoni untung 45% dengan satu saham sahaja ..iaitu INARI berhad!

Apa guna tipu-tipu orang...sebab kalau kita tipu orang rezeki dan kehidupan tidak lah berkat.

Okey ini hari dapat 4 testimoni ikhlas dari rakan-rakan ZPC akan kejayaan mereka dalam pelaburan saham. Semoga ini menjadi inspirasi kepada anda untuk belajar dan hadi ke Kelas Fenomena Saham yang saya akan anjurkan pada bulan hadapan di PWTC KL. Untuk bulan ini,sudah penuh!

Saya sertakan sekali jadual  Kelas Ful Basics to Advance Fenomena Saham sehingga March 2013.Sila tengok dan baca seketul-seketul kerana ada no urusetia untuk anda call jika berminat sertai.Sementara masih ada orang yang hendak mengajar...
Gambar: Kenangan bergambar sejurus selesai Kelas Advance di PWCT pada bulan September 2013.

Saya sertakan sekali jadual  Kelas Ful Basics to Advance Fenomena Saham sehingga March 2014.Sila tengok dan baca seketul-seketul kerana ada no urusetia untuk anda call jika berminat sertai.Sementara masih ada orang yang hendak mengajar...

Gambar: Semasa hari kedua penerangan KONSEP "Price Discount Everything" diterangkan.

 Gambar: Bersama peserta yang merupakan Penduduk Tetap Australia...Semoga En Idris terus succes dalam pelaburan Saham.Sabar dan Fokus tu penting...
Gambar: Yang dekat Di Shah Alam tidak datang..Yang jauh dari Sabah boleh datang tanpa satupun alasan..tapi beliau pandai mencari jawapan!..
Gambar: "kali ini lebih mantap dan lebih hebat kerana formula saham Diary Invest Saham"- En Mohd Rusdi Ibrahim sudah datang tahun 2010  dan datang lagi selepas 3 tahun di PWTC,Kuala Lumpur


Okey ,pastikan anda dapatkan arah panduan masuk kepasaran saham terlebih dahulu sebelum melabur.Ini Penting supaya duit kerja penat-penat tak habis begitu sahaja.

nota: Pastikan sebelum beli sesuatu saham punya major trend terlebih dahulu.

Selamat Melabur Saham dengan catitan!

Zamsaham
#Jumaat ini budget 2014.InshaAllah ada rezeki bagi orang yang sabar!
jangan lupa call urusetia tu.

6 comments:

Kelas untuk Bulan Oktober dah penuh...harap maaf..

October 23, 2013 at 12:11 PM comment-delete

BUlan depan tinggal beberapa seat sahaja..bukan ayat promosi tapi fakta!.

October 23, 2013 at 12:12 PM comment-delete

dalam masa 2-3 tahun lagi jangan berangan dapat harga saham IRIS bawah 26sen!..
MAS now 35sen...pun jangan berangan..

HOVID bawah 35sen pun semuanya akan jadi cerita KALAU!

October 23, 2013 at 12:13 PM comment-delete

Salam kelas utk bln berapa yg masih available

Anonymous
October 24, 2013 at 5:31 PM comment-delete

go for IRIS anda MAS for today...

Anonymous
October 25, 2013 at 10:11 AM comment-delete

Sila call 011 11111 896 Cik Syira untuk sebrang pertanyaan.

TQ

October 25, 2013 at 10:11 AM comment-delete