Target 500% pulangan dari harga saham RM0.20sen! - Rezeki dengan perniagaan IRIS

Hi pembaca blog zamsaham,

Semua orang tahu terutama yang sudah masuk Zamsaham Private Client(ZPC) ,Saham pilihan zamsaham dari awal  Julai 2013 adalah saham IRIS Corporation Berhad. Ketika dikongsi harga saham IRIS berharga 18-19sen sahaja.

Secara peribadi,saya masih lagi simpan saham ini kerana banyak faktor yang saya sering kongsikan di Facebook tertutup ZPC dan juga di Kelas Advance Fenomena Saham.


Apapun,simpan lah saham ini kerana potensi syarikat amat banyak dengan projek ratusan juta ditangan dan juga potensi untuk ke PAPAN UTAMA tahun depan.

Gambar 1: Kajian yang simple & aneh tetapi sudah pun memberikan kesan keuntungan kepada ahli ZPC

Gambar 2: Keratan akhbar Felda Holding Beli Saham IRIS pada harga 28sen. Kenapa Felda  beli?

1-Banyak cerita dan Game Plan yang saya kongsikan di ZPC,InshaAllah saya akan kongsikan di sini dalam masa terdekat.Apapun sementara itu, ajaklah kawan2,sedara mara beli saham ini kerana potensi perniagaan syarikat yang amat mantap.

2-Jangan peduli dengan pelabur-pelabur bengong yang mengatakan saham IRIS tidak bagus atau sebagainya. Mereka itu hanya tahu melabur saham tetapi tidak FAHAM apa itu pelaburan saham.

3-Harga sekarang sudah pun berikan 30% -35% profit kepada saya dan rakan-rakan di ZPC,ada yang dah jual kerana tak tahan hendak merasa untung.Almaklumlah majoriti 1st time beli saham dan 1st time untung pula tu...Walaupun begitu 90% lagi yang beli saing saya pada harga bawah 20sen masih lagi Hold dengan target yang sudah pun dimaklumkan pada 'tajuk' diatas.( ada yang unrealised profit kat tangan dah lepas beli MERCEDES secara CASH)

4-Semoga semua pelabur bersabar dan lihat kepada TREND saham IRIS yang baru sahaja masuk kawasan FENOMENA SAHAM. Percayalah,jika anda baca balik blog ini pada tahun 2014 dan 2015, jangan berangan hendak dapat pada harga 26sen sekarang  ini .Jangan jadi mereka yang  meragui BUY CALL di ZPC semasa harga IRIS hanya 0.185sen pada bulan September yang lepas.

4-Semoga Allah SWT merahmati pelaburan kita dan ingat jika anda untung dengan saham IRIS ini,jangan lupa berikan kredit kepada zamsaham dan pastikan anda dermakan sebahagian keuntungan yang ada ke MASJID-MASJID atau tidakpun belanjalah isteri atau suami tersayang!

Selamat Melabur dengan Bijak,

Sekian

Zamsaham
JB-KL-SABAH







14 comments:

Alhamdulillah...moga-moga diperbanyak kn rezeki...Tips-tips di Zamsaham Privite Client sememangnya yang Terbaik.!!!!

October 21, 2013 at 9:46 AM comment-delete

salam..sy sgt noob psl saham ni..camne saya nk join??..tolong email kn kepada saya..saufi2784@gmail.com..tqvm

November 20, 2013 at 4:35 PM comment-delete

Sumbangan Zamsaham dalam mencelikkan masyarakat teruatama masyarakat bumiputra dan Melayu kepada dunia saham akan menjadi sejarah satu hari nanti. Tahniah,teruskan usaha tuan.

Anonymous
November 25, 2013 at 8:30 PM comment-delete

mantap.....

Anonymous
November 27, 2013 at 6:20 PM comment-delete

Melaburla dengan ilmu dahulu sebelum melabur di Bursa Malaysia
Memang mantappp tip-tip Zamsaham!

Nor Saham
January 7, 2014 at 1:33 PM comment-delete

sudah terbang laju...tp dikatakan 1.00.

hajihassan
January 8, 2014 at 10:05 PM comment-delete

Cmne nk join?
Email
wmuhdsyazwan@gmail.com

Anonymous
January 19, 2014 at 11:38 AM comment-delete

salam, mohon pandangan tuan, adakah saya patut hold dulu saham iris atau jual sekarang? tgok trend menurun ni? Terima kasih.

Anonymous
January 24, 2014 at 8:40 AM comment-delete

Julai 2014 saham iris dah atas 40 sen

July 4, 2014 at 10:57 PM comment-delete

cmne nk join..emailkn pd sy shezaqil918@gmail.com segera

September 19, 2014 at 12:17 PM comment-delete

cmne nak thu info lebih lanjut.. email pada saya.. shazwan.solarwealth@gmail.com

October 16, 2014 at 7:43 PM comment-delete

IRIS 26 sen sekarang. Macam mana tuu...

June 9, 2015 at 7:46 AM comment-delete

2015 da 0.21 sen haha

Anonymous
September 15, 2015 at 2:03 PM comment-delete

This comment has been removed by the author.

November 9, 2015 at 9:25 PM comment-delete